www.fotoklog

Fantastiske Fotos Formularen

 • Indstillinger

  Lær hvordan du nemt og hurtigt tager kontrollen over dit kamera, ved at indstille det manuelt. Selvfølgelig forklaret i et sprog og tempo, som gør sikre du forstår det.

 • Komposition

  Opbygningen af dit billede, også kaldet kompositionen, er en af de største forskel på et fantastisk og et kedeligt foto. Alligevel er det noget som utroligt få virkelig fokusere på. Du vil lære både suveræne teknikker og øvelser, der gør du kan komponere billeder som de professionelle.

 • Billedebehandling

  Med billedebehandling kan du fremhæve udtrykket i dit billede, og typisk forbedre det betydeligt. Alt for mange synes dog ikke om redigering af fotos, fordi de synes det er for bøvlet, dyrt eller tidskrævende. Det viser vi dig veje rundt om.

 • Del

  Hvor sjovt er det tage fantastiske fotos, hvis det kun er dig som ser dem? Vi viser dig de bedste steder at dele dine fotos, og hvilke rettigheder du har, når du uploader dem på nettet.

 • Udstyr

  Kameraproducenterne såsom Canon og Nikon prøver konstant at få dig til at købe deres nyeste udstyr. Desværre er det nye dog sjældent så godt som det ser ud til, og du ender med at betale overpris. Vi viser dig guldklumperne, som gør du typisk kan spare over 4.000 kroner!

Fantastiske Fotos Formularen™ som du ser illustreret herover, er en unik formular fotoklog.dk har udviklet.